top of page

🌟 Kaip mes #RESTA2024 pamatėme žvaigždes 🌟

Džiaugiuosi galėdamas apibendrinti fenomenalų dalyvavimą šių metų RESTA parodoje, kurioje mūsų UAB Arm Technology pristatė mūsų novatorišką prekės ženklą #LabaTex!



🛡️ Apie Laba-Tex:

Laba-Tex yra svarbiausias pagalbininkas kovojant su vandens daroma žala ir nuostoliais, nes kiekviename jo pluošte slypi inovacijos. Mūsų produktai, sukurti ir gaminami Lietuvoje, yra ne tik absorbentai - tai greitai ir veiksmingai veikiantys barjerai ir kilimėliai, kurie išbrinkę virsta užtvara saugančia nuo vandens plitimo patalpose ar erdvėse.


📈 Svarbiausi parodos akcentai


Susidomėjimas buvo stulbinantis! Mūsų #stendas 4-ame paviljone šurmuliavo.


🌊 Didelė paklausa: Mūsų vandenį sugeriančių kilimėlių ir barjerų intriga buvo didžiulė, pabrėžianti veiksmingų vandens valdymo sprendimų poreikį.


🤝 Sėkmingi ryšiai: Įtraukiantys pokalbiai su geriausiais nekilnojamojo turto vystytojais, taip pat vandentiekio ir kanalizacijos specialistais išryškino mūsų produktų svarbą rinkai ir potenialų bendradarbiavimą.


🎮 Interaktyvi patirtis: Virtualus 3D #žaidimas tapo hitu, įtraukusiu dalyvius į smagų, įtraukiantį būdą susipažinti su mūsų produktais.


🎉 Komandinės pastangos:

Mūsų atsidavusi trijulė stende dirbo nenuilstamai - tiek daug, kad pietų pertraukėlės buvo reta prabanga! Mūsų užsidegimas buvo svarbiausias dalykas išdalijant daugiau nei 1800 lankstinukų, pristatant mūsų istoriją ir demonstruojant mūsų gaminių veiksmingumą.


👀 Įsitikinkite patys:

Pasižiūrėkite nuotraukas iš mūsų stendo ir įsitikinkite, kokį šurmulį sukėlėme. Įkvėpė? Apsilankykite mūsų svetainėje ir sužinokite daugiau apie Laba-Tex.


Prisijunkite prie mūsų ir būkite proaktyvūs. Neleiskite pratekantiems prietaisams ir santechnikai, išsiliejusiai kanalizacijai ar potvyniams sugadinti jūsų turtą.






3 peržiūros0 komentarų
bottom of page