top of page

🚨 Velykinės išeiginės: 5 svarbiausi veiksmai, kurie padės apsaugoti namus! 🚨

Velykos - ne tik linksmybių ir susikaupimo metas, bet ir puiki proga šiek tiek paatostogauti. Prieš išsiruošiant į velykinius nuotykius, būtina pasirūpinti, kad jūsų namai išliktų saugūs ir apsaugoti. Norėdami jums padėti, parengėme penkis paprastus patarimus, tarp kurių yra ir strategiškai panaudoti Laba-Tex sprendimai, kad jūsų namai būtų apsaugoti nuo dažniausiai pasitaikančių pavojų. Taigi, galėsite nesijaudindami ridenti velykinius kiaušinius ar mėgautis šeimyniniais pietumis.



jauna ir simpatiška šeima su  geltonais lagaminais vyksta atostogų per Velykas

🛡️ Pasitelkite Laba-Tex vandenį sugeriančius sprendimus


Vandens pavojai nesibaigia per šventes. Prieš išvykdami, jautriose avarijoms namų vietose strategiškai išdėstykite Laba-Tex vandenį sugeriančius kilimėlius ir barjerus. Sutelkite dėmesį į tas vietas, kuriose gali įvykti su vandens pratekėjimu susijusios nelaimės, pavyzdžiui, prie buitinių prietaisų (skalbyklių ir indaplovių), po kriauklėmis, šalia tualetų ir prie lauko durų. Šie novatoriški sprendimai skirti sugerti išsiliejusį vandenį ir neleisti jam plisti, taip apsaugant jūsų ir kaimynų namus nuo galimo užliejimo.


💧 Apžiūrėkite vandens sistemą


Skirkite minutėlę ir patikrinkite savo vandentiekio sistemą, ar nėra nuotėkio ar lašėjimo požymių. Nors išjungti pagrindinį vandens tiekimą trumpoms kelionėms gali ir neprireikti, pravartu įsitikinti, kad viskas gerai. Užveržkite visas atsilaisvinusias jungiamąsias detales ir apsvarstykite galimybę užsukti pagrindinių prietaisų vandens vožtuvus, jei planuojate išvykti ilgesniam laikui.


🪟 Pasirūpinkite savo namų apsauga


Dukart patikrinkite, ar visi langai ir durys tvirtai užrakinti. Šis paprastas veiksmas gali padėti išvengti įsilaužimo ir apsaugoti namus nuo žalos netikėtomis oro sąlygomis. Nepamirškite užrakinti ir naminių gyvūnėlių durelių, įėjimų į rūsį ir garažo langų. Gerai apsaugoti namai - tai žingsnis į šventes be rūpesčių!


🔌 Atjunkite, kad išvengtumėte pavojų ir sutaupytumėte


Atjunkite visus nebūtinus elektroninius prietaisus, kad apsaugotumėte juos nuo galimų elektros įtampos šuolių ir sumažintumėte elektros gaisrų riziką. Tai apima virtuvės prietaisus, pramoginius įrenginius ir įkroviklius. Taip ne tik padidinsite savo namų saugumą, bet ir sutaupysite energijos, todėl galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis laisvu laiku.


📞 Pasirūpinkite kontaktiniais asmenimis, su kuriais galima susisiekti kritiniu atveju


Praneškite patikimam kaimynui, draugui ar šeimos nariui, kad būsite išvykę, ir suteikite jiems kontaktinę informaciją kritiniaims atvejams, įskaitant santechniko kontaktus. Jei kas nors nutiktų, jie tiksliai žinos, kam skambinti, ir taip užtikrins, kad visos problemos bus greitai išspręstos.


Velykų šventimas neturėtų reikšti, kad savo namų saugumą paliksite savieigai. Naudodamiesi šiais penkiais praktiniais patarimais, įskaitant išmanų Laba-Tex vandenį sugeriančių barjerų ir kilimėlių išdėstymą, galite ramiai mėgautis šventėmis. Šiek tiek pasiruošimo padės užtikrinti, kad jūsų namai būtų saugūs, sausi ir jaukūs pasitiks jus grįžtančius. 🏡🐣💐







18 peržiūrų0 komentarų
bottom of page